Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Peques el templo fc
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Albacete rent richting de bal. Albacete speelt de bal door. Klungelig pakt Rivera de bal. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri passt de bal zonder na te denken. Laime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Nardoski verovert de bal door een tackle van achteren. Nardoski met een sublieme pass. Vignau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet onderschept slim de pass. Bonet haalt uit met een fantastische trap. Cuyul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balvorín bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Peques - el templo fc 0:1

25e minuut.
Di Pietri rent richting de bal. Chirumbolo onderschept slim de pass. Chirumbolo passt de bal met de wreef. Gauna rent richting de bal. Gauna haalt uit met een fantastische trap. Laime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Peques 45%, el templo fc 55%.
Club Atlético Peques - el templo fc 0:1

51e minuut.
De Souza rent richting de bal. Millareme bereikt de bal nog maar net als eerste. Encina begaat een overtreding. Encina krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De Souza probeert naar een medespeler te passen. Gummy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala begaat een overtreding. Zabala krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nardoski trapt de bal weg. Gummy kopt de bal weg. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauna rent richting de bal. Gauna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Peques 41%, el templo fc 59%.
Club Atlético Peques - el templo fc 0:1