Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la plaza FC Masrid912
343 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Linari is nu in balbezit. Linari passt de bal zonder na te denken. Dezotti rent richting de bal. Kirchner rent richting de bal. Kirchner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Luduena onderschept slim de pass. Kroechen rent richting de bal. Luduena verovert de bal door een tackle van achteren. Luduena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cranwell geeft een lange en hoge pass. Gandolfi met een sublieme pass. Pallero speelt de bal door. Arrosi is nu in balbezit. Arrosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pallero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pieres komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Gandolfi is nu in balbezit. Sticco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sticco met een sublieme pass. Solnicky bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicky draait met de bal, schiet en ... Di Ricci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la plaza FC 48%, Masrid912 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la plaza FC - Masrid912 0:0

50e minuut.
Coyopay geeft de bal voor. Gandolfi kopt de bal weg. Krupnick is nu in balbezit. Luduena is nu in balbezit. Luduena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Roos met een snelle inworp. Luduena rent richting de bal. Luduena geeft de bal voor. Klungelig pakt Arrosi de bal. Arrosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Luduena speelt de bal door. Pieres is nu in balbezit. Pieres probeert naar een medespeler te passen. Arrosi rent richting de bal. Arrosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Krupnick is nu in balbezit. Sticco begaat een overtreding. Krupnick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krupnick zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cranwell de bal. Arrosi is nu in balbezit. Luduena is nu in balbezit. Luduena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Biscovich met de inworp. Sticco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sticco speelt de bal door. Solnicky is nu in balbezit. Solnicky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la plaza FC 52%, Masrid912 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la plaza FC - Masrid912 0:0