Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Náutico Sportivo Avellaneda Defensores De Cambaceres
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ziembrowski rent richting de bal. Ziembrowski geeft de bal voor. Daar is Lancôme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juri bereikt de bal nog maar net als eerste. Juri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sarkissian onderschept slim de pass. Sarkissian passt de bal in één keer door. Hass is nu in balbezit. Hass haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo speelt de bal door. Juri bereikt de bal nog maar net als eerste. Juri haalt uit met een fantastische trap. Epstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Machado rent richting de bal. Machado geeft de bal voor. Klungelig pakt Dassatti de bal. Juri bereikt de bal nog maar net als eerste. Juri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - Defensores De Cambaceres 1:0

28e minuut.
Broggi rent richting de bal. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian passt de bal in één keer door. Hass rent richting de bal. Hass draait met de bal, schiet en ... Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Lancôme speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Juri begaat een overtreding. Juri krijgt een gele kaart. Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Machado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ben bereikt de bal nog maar net als eerste. Hass onderschept slim de pass. Hass haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Ben de bal. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini probeert naar een medespeler te passen. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian geeft een lange en hoge pass. Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hass heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - Defensores De Cambaceres 1:1

37e minuut.
Doeltrap. Cáceres trapt de bal weg. Alon bereikt de bal nog maar net als eerste. Juri verovert de bal door een tackle van achteren. Juri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - Defensores De Cambaceres 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Náutico Sportivo Avellaneda 51%, Defensores De Cambaceres 49%.
Club Náutico Sportivo Avellaneda - Defensores De Cambaceres 2:1

49e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Ziembrowski rent richting de bal. Met opzet legt Kurukeupu zijn tegenspeler op de grond. Kurukeupu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ziembrowski rent richting de bal. Paletta verovert de bal door een tackle van achteren. Paletta passt de bal zonder na te denken. Juri is nu in balbezit. Juri draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Webber verovert de bal door een tackle van achteren. Webber speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Juri verovert de bal door een tackle van achteren. Juri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - Defensores De Cambaceres 3:1

66e minuut.
Paletta geeft een lange en hoge pass. Velquen heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres speelt de bal door. Juri rent richting de bal. Juri schiet op doel. Epstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ben bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini verovert de bal door een tackle van achteren. Tramontini passt de bal in één keer door. Hass rent richting de bal. Hass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dassatti met een sublieme pass. Velquen is nu in balbezit. Hass verovert de bal door een tackle van achteren. Hass draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Náutico Sportivo Avellaneda - Defensores De Cambaceres 3:2

86e minuut.
Lancôme speelt de bal door. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini speelt de bal door. Hass is nu in balbezit. Hass haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Náutico Sportivo Avellaneda 46%, Defensores De Cambaceres 54%.
Club Náutico Sportivo Avellaneda - Defensores De Cambaceres 3:2