Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clotilde City Club Náutico Sportivo Avellaneda
352 Tactiek 451
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Webber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian probeert naar een medespeler te passen. Trafpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cheuquian geeft een lange en hoge pass. Velquen heeft problemen om de bal te vangen. Nardoski speelt de bal door. Trafpay rent richting de bal. Trafpay haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Fuse rent richting de bal. Cardozo rent richting de bal. Cardozo passt de bal in één keer door. Noir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogawa geeft een lange en hoge pass. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cardozo kopt de bal weg. Lancôme met een sublieme pass. Klungelig pakt Juri de bal. Juri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aruhuata de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogel probeert naar een medespeler te passen. Broggi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mastrangelo de bal. Juri bereikt de bal nog maar net als eerste. Juri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gallina geeft de bal voor. Inworp. Smiles met een snelle inworp. Lancôme is nu in balbezit. Lancôme geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clotilde City 42%, Club Náutico Sportivo Avellaneda 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clotilde City - Club Náutico Sportivo Avellaneda 0:0

46e minuut.
Juri is nu in balbezit. Nardoski onderschept slim de pass. Nardoski passt de bal zonder na te denken. Trafpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay schiet op doel. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Webber rent richting de bal. Webber passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cáceres de bal. Trafpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay schiet op doel. Cáceres bokst de bal weg.

54e minuut.
Fuse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nardoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardoski passt de bal met de wreef. Trafpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lancôme bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomar onderschept slim de pass. Campomar probeert naar een medespeler te passen. Juri rent richting de bal. Juri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Smiles kopt de bal weg. Mastrangelo rent richting de bal. Lancôme maakt een afschuwelijke overtreding. Mastrangelo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mastrangelo kan niet meer verder spelen. Dainotto komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ben verovert de bal door een tackle van achteren. Smiles is nu in balbezit. Smiles geeft een hoge lob. Juri rent richting de bal. Juri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - Club Náutico Sportivo Avellaneda 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clotilde City 49%, Club Náutico Sportivo Avellaneda 51%.
Clotilde City - Club Náutico Sportivo Avellaneda 0:1