Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Ringuelet Masrid912
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Llop passt de bal in één keer door. Adelsteen rent richting de bal. Krupnick begaat een overtreding. Krupnick krijgt een gele kaart. Adelsteen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solana met een snel genomen vrije trap. Llop maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fabeiro kopt de bal weg. Pechar is nu in balbezit. Pechar geeft de bal voor. Luduena probeert de bal aan de voet te houden. Ogawa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fabeiro rent richting de bal. Pelayo probeert naar een medespeler te passen. Arrosi rent richting de bal. Solana onderschept slim de pass. Solana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Quadri rent richting de bal. Quadri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pelayo de bal onder controle te krijgen. Llop is nu in balbezit. Llop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nolli rent richting de bal. Arrosi is nu in balbezit. Arrosi passt de bal met de wreef. Pallero is nu in balbezit. Pallero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Ringuelet - Masrid912 0:1

21e minuut.
Krupnick rent richting de bal. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana passt de bal in één keer door. Adelsteen rent richting de bal. Adelsteen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Llop probeert naar een medespeler te passen. Adelsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupnick bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsteen onderschept slim de pass. Adelsteen draait met de bal, schiet en ... Di Ricci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gandolfi is nu in balbezit. Llop rent richting de bal. Llop draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Ricci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Ringuelet - Masrid912 1:1

32e minuut.
Pallero rent richting de bal. Pallero speelt de bal door. Ogawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrosi onderschept slim de pass. Arrosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Roos is nu in balbezit. Quadri onderschept slim de pass. Quadri speelt de bal door. Luduena is nu in balbezit. Luduena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Ringuelet 36%, Masrid912 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Ringuelet - Masrid912 1:1

49e minuut.
Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Llop bereikt de bal nog maar net als eerste. Llop met een sublieme pass. Klungelig pakt Adelsteen de bal. Adelsteen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Ringuelet - Masrid912 2:1

53e minuut.
Solana probeert naar een medespeler te passen. Pelayo geeft een lange en hoge pass. Hevia is nu in balbezit. Arrosi verovert de bal door een tackle van achteren. Arrosi haalt uit met een fantastische trap. Valei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ogawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupnick onderschept slim de pass. Krupnick passt de bal met de wreef. Arrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Luduena is nu in balbezit. Arrosi rent richting de bal. Quadri is nu in balbezit. Arrosi is nu in balbezit. Arrosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Solana rent richting de bal. Solana passt de bal zonder na te denken. Llop is nu in balbezit. Llop draait met de bal, schiet en ... Di Ricci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Llop rent richting de bal. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo geeft een hoge lob. Arrosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Ringuelet 45%, Masrid912 55%.
CF Ringuelet - Masrid912 2:1