Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Bombitas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2137
Bombitas MaraboFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian speelt de bal door. Scheling rent richting de bal. Scheling schiet op doel. Benedetich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - MaraboFC 0:1

11e minuut.
Cipriani speelt de bal door. Scheling is nu in balbezit. Lberman is nu in balbezit. Scheling is nu in balbezit. Scheling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloño onderschept slim de pass. Meloño passt de bal met de wreef. Spinelli rent richting de bal. Spinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rshiad verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo passt de bal met de wreef. Spinelli rent richting de bal. Spinelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Comizzo speelt de bal door. Klungelig pakt Egri de bal. Egri passt de bal zonder na te denken. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bombitas - MaraboFC 1:1

35e minuut.
Rshiad geeft de bal voor. Lee is nu in balbezit. Lee probeert naar een medespeler te passen. Scheling is nu in balbezit. Scheling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Di Martino passt de bal in één keer door. Scheling rent richting de bal. Comizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheling verovert de bal door een tackle van achteren. Scheling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 51%, MaraboFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bombitas - MaraboFC 1:1

46e minuut.
Nobilo met een sublieme pass. Spinelli rent richting de bal. Di Martino is nu in balbezit. Spinelli onderschept slim de pass. Spinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - MaraboFC 2:1

47e minuut.
Klungelig pakt Scheling de bal. Scheling passt de bal zonder na te denken. Lee probeert naar een medespeler te passen. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Di Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo passt de bal in één keer door. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Melian rent richting de bal. Melian geeft een hoge lob. Daar is Di Giusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheling haalt uit met een fantastische trap. Benedetich bokst de bal weg.

72e minuut.
Sbrocco probeert naar een medespeler te passen. Meloño is nu in balbezit. Rshiad verovert de bal door een tackle van achteren. Rshiad haalt uit met een fantastische trap. Fuertes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - MaraboFC 3:1

74e minuut.
Lberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbrocco verovert de bal door een tackle van achteren. Sbrocco speelt de bal door. Egri is nu in balbezit. Egri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Di Martino rent richting de bal. Nobilo rent richting de bal. Nobilo passt de bal zonder na te denken. Spinelli rent richting de bal. Spinelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 42%, MaraboFC 58%.
Bombitas - MaraboFC 3:1