Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALVINAS FC CA Córdoba
523 Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


23e minuut.
Haded is nu in balbezit. Civelli rent richting de bal. Haded is nu in balbezit. Haded geeft een lange en hoge pass. Alfaro Moreno springt en kopt de bal. Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bossetto is nu in balbezit. Bossetto geeft de bal voor. Calfunao speelt de bal door. Luzzi is nu in balbezit. Luzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALVINAS FC - CA Córdoba 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALVINAS FC 58%, CA Córdoba 42%.
MALVINAS FC - CA Córdoba 1:0

52e minuut.
Civelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelli passt de bal met de wreef. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro Moreno onderschept slim de pass. Alfaro Moreno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Islas probeert de bal met de borst te controleren. Civelli rent richting de bal. Bossetto is nu in balbezit. Civelli onderschept slim de pass. Civelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALVINAS FC 49%, CA Córdoba 51%.
MALVINAS FC - CA Córdoba 1:0