Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taco y suela FC Bombitas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rshiad met de inworp. Sbrocco probeert de bal met de borst te controleren. Sbrocco geeft de bal voor. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Maradona met een snelle inworp. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo speelt de bal door. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodini speelt de bal door. Viggiano rent richting de bal. Viggiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sbrocco passt de bal zonder na te denken. Egri rent richting de bal. Egri geeft de bal voor. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Benedetich met een harde bal richting middenveld. Teglia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vivendi de bal onder controle te krijgen. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taco y suela FC 56%, Bombitas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taco y suela FC - Bombitas 0:0

57e minuut.
Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo geeft een hoge lob. Aguilar probeert de bal aan de voet te houden. Rshiad is nu in balbezit. Rshiad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gondell is nu in balbezit. Gondell geeft een hoge lob. Sbrocco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Teglia haalt uit met een fantastische trap. Benedetich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Doeltrap. Rodini trapt de bal weg. Teglia kopt de bal weg. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taco y suela FC - Bombitas 0:1

74e minuut.
Gavilan is nu in balbezit. Sbrocco rent richting de bal. Sbrocco speelt de bal door. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Silberstein kopt de bal weg. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavilan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gondell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teglia is nu in balbezit. Teglia haalt uit met een fantastische trap. Benedetich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taco y suela FC - Bombitas 1:1

83e minuut.
Picazo is nu in balbezit. Picazo geeft een lange en hoge pass. Daar is Teglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggiano is nu in balbezit. Viggiano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Rshiad rent richting de bal. Rshiad geeft een lange en hoge pass. Spinelli rent richting de bal. Spinelli schiet op doel. Rodini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taco y suela FC 49%, Bombitas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taco y suela FC - Bombitas 1:1