Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Bombitas Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2283
Bombitas Taco y suela FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Teglia onderschept slim de pass. Teglia met een sublieme pass. Viggiano is nu in balbezit. Viggiano draait met de bal, schiet en ... Benedetich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Comizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondell verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell probeert naar een medespeler te passen. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - Taco y suela FC 0:1

14e minuut.
Taller is nu in balbezit. Taller geeft een hoge lob. Viggiano is nu in balbezit. Viggiano haalt uit met een fantastische trap. Benedetich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - Taco y suela FC 0:2

27e minuut.
Marquardt passt de bal in één keer door. Egri bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri passt de bal met de wreef. Spinelli rent richting de bal. Spinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rankurha met een sublieme pass. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller probeert naar een medespeler te passen. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vivendi heeft problemen om de bal te vangen. Vivendi geeft een lange en hoge pass. Gavilan kopt de bal weg. Teglia is nu in balbezit. Teglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Comizzo kopt de bal weg. Teglia heeft problemen om de bal te vangen. Sbrocco speelt de bal door. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 53%, Taco y suela FC 47%.
Bombitas - Taco y suela FC 0:2

47e minuut.
Gavilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo onderschept slim de pass. Nobilo met een sublieme pass. Rankurha rent richting de bal. Rankurha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Taller rent richting de bal. Rshiad onderschept slim de pass. Rshiad probeert naar een medespeler te passen. Spinelli rent richting de bal. Spinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Spinelli onderschept slim de pass. Gavilan rent richting de bal. Spinelli onderschept slim de pass. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Picazo rent richting de bal. Picazo met een sublieme pass. Gavilan rent richting de bal. Nobilo verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo draait met de bal, schiet en ... Rodini bokst de bal weg.

69e minuut.
Nobilo speelt de bal door. Miguens probeert naar een medespeler te passen. Solari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Nobilo met een sublieme pass. Egri probeert naar een medespeler te passen. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cechetto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 40%, Taco y suela FC 60%.
Bombitas - Taco y suela FC 0:2