Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beligck.f.c MaraboFC
Vandas Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Fuertes neemt vlug de vrije trap. Cristini kopt de bal weg. Meloño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumont is nu in balbezit. Dumont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Di Martino probeert naar een medespeler te passen. Cristini is nu in balbezit. Cristini probeert naar een medespeler te passen. Fabeiro is nu in balbezit. Fabeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beligck.f.c - MaraboFC 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Bony de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schussheim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fabeiro rent richting de bal. Fabeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Schossow onderschept slim de pass. Schossow speelt de bal door. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont schiet op doel. Fuertes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bony geeft een hoge lob. Inworp. Schussheim met de inworp. Schossow geeft een lange en hoge pass. Fabeiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beligck.f.c - MaraboFC 2:0

35e minuut.
Schussheim verovert de bal door een tackle van achteren. Schussheim met een sublieme pass. Meloño rent richting de bal. Dumont verovert de bal door een tackle van achteren. Dumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beligck.f.c - MaraboFC 3:0

42e minuut.
Rogel kopt de bal weg. Cristini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scheling. Scheling krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beligck.f.c 50%, MaraboFC 50%.
Beligck.f.c - MaraboFC 3:0

58e minuut.
Melian rent richting de bal. Schussheim onderschept slim de pass. Schussheim passt de bal zonder na te denken. Fabeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Melian geeft een hoge lob. Lee kopt de bal weg. Bortnik probeert de bal aan de voet te houden. Rogel is nu in balbezit. Rogel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Del Hoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Hoyo geeft de bal voor. Klungelig pakt Spirandelli de bal. Schussheim geeft een hoge lob. Fabeiro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cristini speelt de bal door. Rogel rent richting de bal. Rogel passt de bal zonder na te denken. Scheling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beligck.f.c 41%, MaraboFC 59%.
Beligck.f.c - MaraboFC 3:0