Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taco y suela FC TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pilsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teglia verovert de bal door een tackle van achteren. Teglia passt de bal met de wreef. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Aldao rent richting de bal. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taco y suela FC - TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 0:1

31e minuut.
Noir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teglia rent richting de bal. Pilsen rent richting de bal. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Solari onderschept slim de pass. Solari speelt de bal door. Teglia probeert naar een medespeler te passen. Viggiano rent richting de bal. Viggiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zuviria is nu in balbezit. Zuviria geeft een hoge lob. Pilsen kopt de bal weg. Loncomán bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncomán geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taco y suela FC 53%, TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 47%.
Taco y suela FC - TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Teglia de bal. Teglia geeft een hoge lob. Viggiano rent richting de bal. Viggiano schiet op doel. Gandolfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taco y suela FC - TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 1:1

64e minuut.
Daar is Maradona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradona geeft een hoge lob. Noir kopt de bal weg. Viggiano is nu in balbezit. Viggiano schiet op doel. Gandolfi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taco y suela FC 54%, TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taco y suela FC - TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 1:1