Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fino alla fine fc Bariloche. FC
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Cristante geeft een hoge lob. Inworp. García met de inworp. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo schiet op doel. Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Hernández geeft de bal voor. Berns probeert naar een medespeler te passen. García speelt de bal door. Alen is nu in balbezit. Alen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fino alla fine fc - Bariloche. FC 1:0

27e minuut.
Daar is Jokanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo speelt de bal door. Alen rent richting de bal. Alen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jokanovich passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal zonder na te denken. Guyot rent richting de bal. Guyot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fino alla fine fc - Bariloche. FC 1:1

38e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Parish onderschept slim de pass. Parish met een sublieme pass. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen schiet op doel. Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lázaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Valiani de bal. Hernández rent richting de bal. Kmet verovert de bal door een tackle van achteren. Kmet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fino alla fine fc 44%, Bariloche. FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fino alla fine fc - Bariloche. FC 1:1

51e minuut.
Kmet is nu in balbezit. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Demarchi kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Guyot rent richting de bal. Guyot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Guyot is nu in balbezit. Damiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guyot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valiani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jokanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Jokanovich geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fino alla fine fc 70%, Bariloche. FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fino alla fine fc - Bariloche. FC 1:1