Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Beazil Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2731
Beazil manaos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lucesole met een sublieme pass. Del Valle rent richting de bal. Del Valle passt de bal met de wreef. Grondona bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Huck de bal onder controle te krijgen. Noble is nu in balbezit. Noble geeft de bal voor. Beltran is nu in balbezit. Beltran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Radaelli is nu in balbezit. Antinanco onderschept slim de pass. Nauto is nu in balbezit. Antinanco verovert de bal door een tackle van achteren. Antinanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beazil - manaos 1:0

21e minuut.
Placente trapt de bal weg. Folgueiro kopt de bal weg. Beltran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grondona rent richting de bal. Grondona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beazil 48%, manaos 52%.
Beazil - manaos 1:0

56e minuut.
Ibarruela kopt de bal weg. Caggiano is nu in balbezit. Caggiano met een sublieme pass. Rigler rent richting de bal. Rigler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ibarruela onderschept slim de pass. Ibarruela passt de bal zonder na te denken. Nauto rent richting de bal. Antinanco onderschept slim de pass. Antinanco schiet op doel. Salomón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Rigler rent richting de bal. Rigler geeft een lange en hoge pass. Huck bereikt de bal nog maar net als eerste. Huck draait met de bal, schiet en ... Salomón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beazil 27%, manaos 73%.
Beazil - manaos 1:0