Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALVINAS FC Agrup.Roma
523 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Amelong is nu in balbezit. Amelong passt de bal met de wreef. Bosca rent richting de bal. Cosidoy verovert de bal door een tackle van achteren. Cosidoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Amelong met de inworp. Bossetto rent richting de bal. Sanucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanucci krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sanucci speelt de bal door. Bosca heeft problemen om de bal te vangen. Cosidoy rent richting de bal. Cosidoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALVINAS FC - Agrup.Roma 0:1

41e minuut.
Zurcher met een sublieme pass. Daar is Sanucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanucci passt de bal zonder na te denken. Cosidoy is nu in balbezit. Cosidoy draait met de bal, schiet en ... Paal! Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Blaquier heeft problemen om de bal te vangen. Calfunao onderschept slim de pass. Calfunao met een sublieme pass. Luzzi rent richting de bal. Luzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALVINAS FC 54%, Agrup.Roma 46%.
MALVINAS FC - Agrup.Roma 0:1

48e minuut.
Olguín rent richting de bal. Calfunao onderschept slim de pass. Calfunao probeert naar een medespeler te passen. Luzzi rent richting de bal. Luzzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trossmann rent richting de bal. Trossmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Blaquier geeft de bal voor. Gerlo heeft problemen om de bal te vangen. Cosidoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosidoy schiet op doel. Falcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALVINAS FC - Agrup.Roma 0:2

69e minuut.
Bosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanucci onderschept slim de pass. Sanucci met een sublieme pass. Cosidoy rent richting de bal. Cosidoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALVINAS FC - Agrup.Roma 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALVINAS FC 56%, Agrup.Roma 44%.
MALVINAS FC - Agrup.Roma 0:3