Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beligck.f.c Bombitas
Vandas Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Silberstein verovert de bal door een tackle van achteren. Silberstein passt de bal zonder na te denken. Bortnik rent richting de bal. Nobilo onderschept slim de pass. Nobilo schiet op doel. Petrati bokst de bal weg. Petrati speelt de bal door. Silberstein kopt de bal weg. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bortnik onderschept slim de pass. Bortnik probeert naar een medespeler te passen. Schossow speelt de bal door. Fabeiro rent richting de bal. Fabeiro draait met de bal, schiet en ... Benedetich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cristini rent richting de bal. Sbrocco is nu in balbezit. Schossow met een sublieme pass. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beligck.f.c - Bombitas 1:0

37e minuut.
Schussheim geeft een hoge lob. Daar is Comizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schossow probeert naar een medespeler te passen. Fabeiro is nu in balbezit. Fabeiro draait met de bal, schiet en ... Benedetich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beligck.f.c 46%, Bombitas 54%.
Beligck.f.c - Bombitas 1:0

59e minuut.
Flier verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rshiad met de inworp. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Silberstein passt de bal zonder na te denken. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo met een sublieme pass. Spinelli rent richting de bal. Spinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cristini is nu in balbezit. Schossow bereikt de bal nog maar net als eerste. Schossow passt de bal in één keer door. Fabeiro rent richting de bal. Fabeiro schiet op doel. Benedetich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Comizzo met een sublieme pass. Rshiad is nu in balbezit. Rshiad geeft de bal voor. Sbrocco rent richting de bal. Sbrocco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beligck.f.c 44%, Bombitas 56%.
Beligck.f.c - Bombitas 1:0