Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Córdoba MaraboFC
Sweep Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Scheling geeft de bal voor. Monsalvo kopt de bal weg. Melian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Civelli met een sublieme pass. Spirandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scotto. Scotto krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Di Martino passt de bal met de wreef. Remedi is nu in balbezit. Colazo begaat een overtreding. Colazo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Islas rent richting de bal. Rogel rent richting de bal. Met opzet legt Islas zijn tegenspeler op de grond. Rogel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rogel kan niet meer verder spelen. Islas geeft de bal voor. Lberman komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Melian neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Scheling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Córdoba - MaraboFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Córdoba 54%, MaraboFC 46%.
CA Córdoba - MaraboFC 0:1

50e minuut.
Di Martino rent richting de bal. Di Martino speelt de bal door. Brown rent richting de bal. Lberman is nu in balbezit. Lberman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Scotto is nu in balbezit. Melian rent richting de bal. Scotto begaat een overtreding. Melian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Melian kan niet meer verder spelen. Lacoste komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Alfaro Moreno geeft een lange en hoge pass. Cipriani probeert de bal aan de voet te houden. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Fuertes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA Córdoba - MaraboFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Córdoba 49%, MaraboFC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Córdoba - MaraboFC 1:1