Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taco y suela FC Bariloche. FC
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cechetto kopt de bal weg. Lacapra is nu in balbezit. Gavilan begaat een overtreding. Gavilan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Valiani verovert de bal door een tackle van achteren. Valiani probeert naar een medespeler te passen. Jokanovich probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Demarchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarchi passt de bal met de wreef. Lacapra heeft problemen om de bal te vangen. Teglia rent richting de bal. Teglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jokanovich met een sublieme pass. Guyot rent richting de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Rodini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taco y suela FC - Bariloche. FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taco y suela FC 57%, Bariloche. FC 43%.
Taco y suela FC - Bariloche. FC 0:1

61e minuut.
Teglia verovert de bal door een tackle van achteren. Teglia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viggiano de bal. Viggiano draait met de bal, schiet en ... Cristante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taco y suela FC - Bariloche. FC 1:1

82e minuut.
Demarchi probeert naar een medespeler te passen. Jokanovich rent richting de bal. Jokanovich passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Rodini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell passt de bal met de wreef. Viggiano is nu in balbezit. Viggiano haalt uit met een fantastische trap. Carr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Gondell verovert de bal door een tackle van achteren. Gondell passt de bal in één keer door. Teglia rent richting de bal. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taco y suela FC - Bariloche. FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taco y suela FC 39%, Bariloche. FC 61%.
Taco y suela FC - Bariloche. FC 2:1