Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL CA Córdoba
Normal Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Pilsen is nu in balbezit. Haded onderschept slim de pass. Haded passt de bal met de wreef. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Spregelburd rent richting de bal. Zuviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria geeft een lange en hoge pass. Civelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - CA Córdoba 0:1

44e minuut.
Pobersnik met de inworp. Spregelburd bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padavona. Spregelburd moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Spregelburd kan niet meer verder spelen. Scotto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 46%, CA Córdoba 54%.
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - CA Córdoba 0:1

49e minuut.
Civelli rent richting de bal. Civelli passt de bal in één keer door. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - CA Córdoba 0:2

54e minuut.
Lectoure met een harde bal richting middenveld. Antinirre kopt de bal weg. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Aventín met een harde bal richting middenveld. Brown kopt de bal weg. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Gandolfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Monsalvo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Civelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - CA Córdoba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 52%, CA Córdoba 48%.
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - CA Córdoba 0:3