Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fino alla fine fc Agrup.Roma
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Hope bereikt de bal nog maar net als eerste. García verovert de bal door een tackle van achteren. García passt de bal zonder na te denken. Alen rent richting de bal. Alen draait met de bal, schiet en ... Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fino alla fine fc - Agrup.Roma 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Placente de bal. Placente geeft de bal voor. Lázaro kopt de bal weg. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo draait met de bal, schiet en ... Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berns zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chowanczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Berns speelt de bal door. Dile is nu in balbezit. Dile met een sublieme pass. Daar is Alen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Blaquier geeft de bal voor. Hope rent richting de bal. Hope passt de bal zonder na te denken. Sanucci is nu in balbezit. Sanucci haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sanucci kopt de bal weg. Damiani probeert de bal aan de voet te houden. Cosidoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosidoy haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fino alla fine fc - Agrup.Roma 1:1

43e minuut.
Algranati is nu in balbezit. Cosidoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanucci draait met de bal, schiet en ... Gurruchaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fino alla fine fc - Agrup.Roma 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fino alla fine fc 49%, Agrup.Roma 51%.
fino alla fine fc - Agrup.Roma 1:2

58e minuut.
Zurcher rent richting de bal. Ramallo onderschept slim de pass. Ramallo passt de bal zonder na te denken. Alen rent richting de bal. Alen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fino alla fine fc - Agrup.Roma 2:2

69e minuut.
Daar is Olguín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García is nu in balbezit. García passt de bal met de wreef. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Blaquier kopt de bal weg. Cosidoy kan de bal niet met de borst controleren. Dile is nu in balbezit. Cosidoy verovert de bal door een tackle van achteren. Cosidoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fino alla fine fc 49%, Agrup.Roma 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fino alla fine fc - Agrup.Roma 2:2