Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Agrup.Roma Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1721
Agrup.Roma fino alla fine fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Blaquier passt de bal met de wreef. Lázaro heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro probeert naar een medespeler te passen. Alen rent richting de bal. Alen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ramallo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vela. Ramallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berns zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrup.Roma - fino alla fine fc 0:1

16e minuut.
Alen heeft problemen om de bal te vangen. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo passt de bal in één keer door. Alen rent richting de bal. Alen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Vela trapt de bal weg van het doel. Cosidoy met een sublieme pass. Daar is Maxit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maxit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Olguín geeft een hoge lob. Cosidoy rent richting de bal. Cosidoy passt de bal in één keer door. Maxit is nu in balbezit. Maxit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zurcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo passt de bal zonder na te denken. Alen is nu in balbezit. Alen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ramallo onderschept slim de pass. Blaquier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lázaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parish geeft de bal voor. Berns is nu in balbezit. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrup.Roma - fino alla fine fc 0:2

39e minuut.
Kmet geeft een hoge lob. Inworp. Amelong met een snelle inworp. Cosidoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosidoy schiet op doel. Gurruchaga bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schroeder zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrup.Roma 57%, fino alla fine fc 43%.
Agrup.Roma - fino alla fine fc 0:2

50e minuut.
Lázaro met een sublieme pass. Ramallo is nu in balbezit. Rivadero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivadero krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kmet met de inworp. Parish rent richting de bal. Parish geeft een lange en hoge pass. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paine trapt de bal weg. Blaquier kopt de bal weg. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Blaquier passt de bal in één keer door. Cosidoy is nu in balbezit. Cosidoy passt de bal met de wreef. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Pataky de bal. Pataky geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ramallo de bal onder controle te krijgen. Alen rent richting de bal. Alen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agrup.Roma - fino alla fine fc 0:3

69e minuut.
Berns bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaquier verovert de bal door een tackle van achteren. Blaquier met een sublieme pass. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga bokst de bal weg.

72e minuut.
Kmet rent richting de bal. Lázaro rent richting de bal. Cosidoy maakt een afschuwelijke overtreding. Cosidoy krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gurruchaga niet meer kan verder spelen. Jacuzzi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ramallo passt de bal zonder na te denken. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela met een sublieme pass. Alen rent richting de bal. Alen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrup.Roma 59%, fino alla fine fc 41%.
Agrup.Roma - fino alla fine fc 0:3