Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL Beligck.f.c
Normal Tactiek Vandas
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Petrati met een harde bal richting middenveld. Schossow kopt de bal weg. Aventín heeft problemen om de bal te vangen. Dumont is nu in balbezit. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Gandolfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Inworp. Schussheim met een snelle inworp. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuviria verovert de bal door een tackle van achteren. Zuviria speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - Beligck.f.c 0:1

19e minuut.
Flier onderschept slim de pass. Flier geeft een hoge lob. Fabeiro is nu in balbezit. Fabeiro haalt uit met een fantastische trap. Gandolfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - Beligck.f.c 0:2

25e minuut.
Schussheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristini is nu in balbezit. Cristini geeft een hoge lob. Fabeiro rent richting de bal. Fabeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Schossow verovert de bal door een tackle van achteren. Schossow met een sublieme pass. Fabeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabeiro haalt uit met een fantastische trap. Gandolfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - Beligck.f.c 0:3

37e minuut.
Aldao heeft problemen om de bal te vangen. Dumont is nu in balbezit. Padavona is nu in balbezit. Dumont is nu in balbezit. Dumont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Padavona probeert naar een medespeler te passen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao draait met de bal, schiet en ... Abbondanzieri probeert de bal aan de voet te houden. Petrati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - Beligck.f.c 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 44%, Beligck.f.c 56%.
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - Beligck.f.c 1:3

46e minuut.
Inworp. Rambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schossow speelt de bal door. Fabeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dumont heeft problemen om de bal te vangen. Padavona rent richting de bal. Padavona passt de bal met de wreef. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Loncomán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cannals komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Schossow bereikt de bal nog maar net als eerste. Schossow met een sublieme pass. Lectoure probeert de bal met de borst te controleren. Fabeiro is nu in balbezit. Fabeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - Beligck.f.c 1:4

88e minuut.
Del Hoyo geeft een hoge lob. Aldao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumont is nu in balbezit. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavona geeft een hoge lob. Petrati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrati probeert naar een medespeler te passen. Schossow heeft problemen om de bal te vangen. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL 37%, Beligck.f.c 63%.
TALLERES DE CÓRDOBA CAPITAL - Beligck.f.c 1:4