Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bariloche. FC CA Córdoba
532 Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Scarapani rent richting de bal. Valiani verovert de bal door een tackle van achteren. Valiani speelt de bal door. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bariloche. FC - CA Córdoba 1:0

5e minuut.
Monsalvo rent richting de bal. Guyot onderschept slim de pass. Colazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colazo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Demarchi onderschept slim de pass. Demarchi speelt de bal door. Valiani speelt de bal door. Guyot rent richting de bal. Guyot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pobersnik geeft de bal voor. Inworp. Lacapra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Brown trapt de bal weg van het doel. Scarapani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cristante de bal onder controle te krijgen. Alfaro Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro Moreno draait met de bal, schiet en ... Carr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Demarchi kopt de bal weg. Jokanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanovich geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Beder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bariloche. FC - CA Córdoba 2:0

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lacapra neemt de hoekschop. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot draait met de bal, schiet en ... Beder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bariloche. FC - CA Córdoba 3:0

32e minuut.
Islas rent richting de bal. Islas geeft een hoge lob. Inworp. Lacapra met de inworp. Jokanovich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carr met een harde bal richting middenveld. Jokanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanovich passt de bal in één keer door. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bariloche. FC 40%, CA Córdoba 60%.
Bariloche. FC - CA Córdoba 3:0

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen. Jokanovich kopt de bal weg. Daar is Bucarey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bariloche. FC - CA Córdoba 4:0

60e minuut.
Lacapra speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pobersnik de bal onder controle te krijgen. Islas met een sublieme pass. Guyot rent richting de bal. Guyot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jokanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanovich geeft een hoge lob. Bucarey rent richting de bal. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bariloche. FC - CA Córdoba 5:0

73e minuut.
Beder speelt de bal door. Demarchi kopt de bal weg. Jokanovich geeft een hoge lob. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Colazo rent richting de bal. Colazo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Spregelburd de bal onder controle te krijgen. Demarchi rent richting de bal. Demarchi schiet op doel. Beder bokst de bal weg.

87e minuut.
Monsalvo met een snelle inworp. Scarapani is nu in balbezit. Hernández maakt een afschuwelijke overtreding. Hernández krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bariloche. FC 40%, CA Córdoba 60%.
Bariloche. FC - CA Córdoba 5:0