Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: manaos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1555
manaos Bombitas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rankurha kopt de bal weg. Spinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Folgueiro is nu in balbezit. Nobilo verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rankurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankurha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Comizzo de bal. Beltran is nu in balbezit. Beltran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Bombitas 1:0

24e minuut.
Lucesole heeft problemen om de bal te vangen. Lucesole geeft de bal voor. Grondona rent richting de bal. Grondona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rankurha verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucesole schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lucesole moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lucesole schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nobilo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nobilo kan niet meer verder spelen. De Vincenzo komt het veld opgelopen. Sbrocco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boratyn rent richting de bal. Boratyn probeert naar een medespeler te passen. De Vincenzo is nu in balbezit. De Vincenzo haalt uit met een fantastische trap. Salomón bokst de bal weg.

37e minuut.
Egri probeert naar een medespeler te passen. Folgueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli verovert de bal door een tackle van achteren. De Vincenzo rent richting de bal. De Vincenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rshiad met de inworp. De Vincenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vincenzo geeft een lange en hoge pass. Folgueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manaos 58%, Bombitas 42%.
manaos - Bombitas 1:0

49e minuut.
De Vincenzo speelt de bal door. Nauto probeert naar een medespeler te passen. Rankurha is nu in balbezit. Grondona onderschept slim de pass. Grondona draait met de bal, schiet en ... Benedetich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Bombitas 2:0

67e minuut.
Lúpica is nu in balbezit. Lúpica speelt de bal door. Grondona bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Bombitas 3:0

71e minuut.
Beltran is nu in balbezit. Beltran speelt de bal door. Vivendi rent richting de bal. Grondona onderschept slim de pass. Grondona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manaos 49%, Bombitas 51%.
manaos - Bombitas 3:0