Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALVINAS FC MaraboFC
523 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Trossmann met een sublieme pass. Melian is nu in balbezit. Melian probeert naar een medespeler te passen. Scheling rent richting de bal. Scheling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALVINAS FC - MaraboFC 0:1

37e minuut.
Spirandelli onderschept slim de pass. Spirandelli met een sublieme pass. Lberman rent richting de bal. Scheling is nu in balbezit. Scheling haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gerlo rent richting de bal. Scheling is nu in balbezit. Gerlo is nu in balbezit. Scheling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cipriani met een snelle inworp. Senesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirandelli begaat een overtreding. Spirandelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALVINAS FC 49%, MaraboFC 51%.
MALVINAS FC - MaraboFC 0:1

52e minuut.
Lberman verovert de bal door een tackle van achteren. Lberman passt de bal in één keer door. Bolaño probeert naar een medespeler te passen. Luzzi rent richting de bal. Luzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Senesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Di Martino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaño rent richting de bal. Bolaño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gerlo passt de bal zonder na te denken. Bosca is nu in balbezit. Bosca geeft een lange en hoge pass. Luzzi rent richting de bal. Luzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bosca geeft een hoge lob. Senesi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gerlo de bal onder controle te krijgen. Scheling rent richting de bal. Scheling schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALVINAS FC 38%, MaraboFC 62%.
MALVINAS FC - MaraboFC 0:1