Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Agrup.Roma Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1118
Agrup.Roma Taco y suela FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zurcher geeft een hoge lob. Sanucci kopt de bal weg. Gavilan rent richting de bal. Maxit onderschept slim de pass. Maxit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Placente geeft een hoge lob. Amelong controleert de bal met de borst. Solari rent richting de bal. Amelong verovert de bal door een tackle van achteren. Amelong passt de bal in één keer door. Rodini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zurcher onderschept slim de pass. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solari krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Solari is nu in balbezit. Sanucci onderschept slim de pass. Sanucci met een sublieme pass. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Gavilan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanucci rent richting de bal. Gavilan is nu in balbezit. Sanucci onderschept slim de pass. Sanucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Amelong met een snelle inworp. Sanucci is nu in balbezit. Sanucci draait met de bal, schiet en ... Rodini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrup.Roma - Taco y suela FC 1:0

42e minuut.
Viggiano kopt de bal weg. Olguín is nu in balbezit. Teglia maakt een afschuwelijke overtreding. Teglia krijgt een gele kaart. Olguín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Olguín kan niet meer verder spelen. Cosidoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrup.Roma 31%, Taco y suela FC 69%.
Agrup.Roma - Taco y suela FC 1:0

67e minuut.
Doeltrap. Rodini trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Blaquier de bal. Teglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Teglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cosidoy rent richting de bal. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona passt de bal zonder na te denken. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrup.Roma 55%, Taco y suela FC 45%.
Agrup.Roma - Taco y suela FC 1:0