Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Beazil Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2251
Beazil fino alla fine fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Damiani verovert de bal door een tackle van achteren. Damiani speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Berns de bal onder controle te krijgen. Caggiano is nu in balbezit. Caggiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cabral onderschept slim de pass. Cabral passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Algranati de bal. Antinanco is nu in balbezit. Antinanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beazil - fino alla fine fc 1:0

24e minuut.
Cabral kopt de bal weg. Daar is Berns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caggiano speelt de bal door. Antinanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ramallo rent richting de bal. Ramallo passt de bal zonder na te denken. Placente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alen rent richting de bal. Alen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beazil 66%, fino alla fine fc 34%.
Beazil - fino alla fine fc 1:0

54e minuut.
Huck rent richting de bal. Lázaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caggiano is nu in balbezit. Caggiano draait met de bal, schiet en ... Gurruchaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antinanco rent richting de bal. Antinanco haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Algranati verovert de bal door een tackle van achteren. Antinanco verovert de bal door een tackle van achteren. Rigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinanco haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beazil - fino alla fine fc 2:0

86e minuut.
Huck passt de bal zonder na te denken. Berns heeft problemen om de bal te vangen. Rigler onderschept slim de pass. Rigler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Damiani de bal onder controle te krijgen. Gurruchaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beazil 51%, fino alla fine fc 49%.
Beazil - fino alla fine fc 2:0