Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El sendero de Warren Sánchez Rough Diamonds FC
343 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 25.5
matig Schieten redelijk
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Capdevielle is nu in balbezit. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco passt de bal met de wreef. Linder rent richting de bal. Linder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
de Ariño onderschept slim de pass. de Ariño geeft een hoge lob. Satin kopt de bal weg. Dotto rent richting de bal. Dotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gaboto geeft de bal voor. Vernucci kopt de bal weg. Garello speelt de bal door. Klungelig pakt Satin de bal. Satin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Milocco is nu in balbezit. Dotto verovert de bal door een tackle van achteren. Dotto passt de bal met de wreef. Satin rent richting de bal. Satin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Rough Diamonds FC 0:1

27e minuut.
Carr geeft een lange en hoge pass. Ancalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancalle met een sublieme pass. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El sendero de Warren Sánchez 39%, Rough Diamonds FC 61%.
El sendero de Warren Sánchez - Rough Diamonds FC 0:1

57e minuut.
Capdevielle onderschept slim de pass. Ancalle bereikt de bal nog maar net als eerste. giovaninni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancalle verovert de bal door een tackle van achteren. Ancalle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rizzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tauber komt het veld opgelopen.

72e minuut.
de Ariño is nu in balbezit. Raynanku verovert de bal door een tackle van achteren. Raynanku probeert naar een medespeler te passen. Dotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
de Ariño geeft een lange en hoge pass. Ancalle kopt de bal weg. Linder bereikt de bal nog maar net als eerste. Linder haalt uit met een fantastische trap. Constantino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El sendero de Warren Sánchez 39%, Rough Diamonds FC 61%.
El sendero de Warren Sánchez - Rough Diamonds FC 0:1