Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.22
  • Stadion: goldeoro Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1946
Unión de San Juan gabiuno fc
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Folgueiro met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Mattone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava schiet op doel. Scalise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Scalise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Juan - gabiuno fc 1:0

16e minuut.
Rottenberg probeert naar een medespeler te passen. Trafpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaite verovert de bal door een tackle van achteren. Alaimo is nu in balbezit. Alaimo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jaite rent richting de bal. Jaite passt de bal zonder na te denken. Alaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaimo draait met de bal, schiet en ... Trafpay probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Falante is nu in balbezit. Falante passt de bal in één keer door. Daar is D`Alessandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maguire rent richting de bal. Maguire geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Firpo met een sublieme pass. Courault is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaite. Jaite krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Biaggoni met een sublieme pass. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg met een sublieme pass. Alaimo is nu in balbezit. Alaimo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Juan 54%, gabiuno fc 46%.
Unión de San Juan - gabiuno fc 1:0

55e minuut.
Dressnen is nu in balbezit. Firpo verovert de bal door een tackle van achteren. Firpo passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dressnen probeert naar een medespeler te passen. Jaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaite onderschept slim de pass. Jaite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Courault geeft een lange en hoge pass. Folgueiro is nu in balbezit. Dressnen begaat een overtreding. Dressnen krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault passt de bal in één keer door. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Mattone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Biaggoni probeert naar een medespeler te passen. Folgueiro met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... Mattone probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scalise met een harde bal richting middenveld. Jaite speelt de bal door. Alaimo is nu in balbezit. Alaimo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Juan 41%, gabiuno fc 59%.
Unión de San Juan - gabiuno fc 1:0