Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RACING DE BARRACAS Deportivo Malvinas
Normal Tactiek 433
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 23
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Pratto is nu in balbezit. Piguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto is nu in balbezit. Piguet rent richting de bal. Piguet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Balbuena onderschept slim de pass. Grünewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünewald probeert naar een medespeler te passen. Mesanich rent richting de bal. Mesanich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

11e minuut.
Piguet is nu in balbezit. Tort verovert de bal door een tackle van achteren. Tort met een sublieme pass. Pratto is nu in balbezit. Pratto draait met de bal, schiet en ... Dudar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pratto rent richting de bal. Pratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RACING DE BARRACAS - Deportivo Malvinas 1:0

21e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena speelt de bal door. Leftray met een sublieme pass. Mesanich is nu in balbezit. Mesanich haalt uit met een fantastische trap. Láinez bokst de bal weg.

34e minuut.
Leftray verovert de bal door een tackle van achteren. Leftray geeft de bal voor. Moll speelt de bal door. Klungelig pakt Piguet de bal. Piguet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACING DE BARRACAS 47%, Deportivo Malvinas 53%.
RACING DE BARRACAS - Deportivo Malvinas 1:0

60e minuut.
Franklin passt de bal zonder na te denken. Grandinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandinetti passt de bal met de wreef. Piguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piguet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Graña rent richting de bal. Piguet verovert de bal door een tackle van achteren. Piguet passt de bal in één keer door. Pratto rent richting de bal. Pratto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Graña is nu in balbezit. Herpen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leftray. Leftray krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Piguet passt de bal in één keer door. Leftray is nu in balbezit. Leftray passt de bal zonder na te denken. Mesanich rent richting de bal. Mesanich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Herpen geeft de bal voor. Franklin is nu in balbezit. Franklin passt de bal in één keer door. Mesanich is nu in balbezit. Mesanich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACING DE BARRACAS 43%, Deportivo Malvinas 57%.
RACING DE BARRACAS - Deportivo Malvinas 1:0