Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosario Eagles CASLA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister verovert de bal door een tackle van achteren. Cicint is nu in balbezit. Cicint schiet op doel. Tallo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosario Eagles - CASLA 1:0

8e minuut.
Cicint rent richting de bal. Bengolea onderschept slim de pass. Mac Allister verovert de bal door een tackle van achteren. Mac Allister haalt uit met een fantastische trap. Guala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosario Eagles - CASLA 2:0

14e minuut.
Finamore probeert de bal aan de voet te houden. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Finamore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Geuna verovert de bal door een tackle van achteren. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicint verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mac Allister de bal. Mac Allister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Von Thielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea begaat een overtreding. Bengolea krijgt een gele kaart. Coudet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Von Thielmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cicint rent richting de bal. Cicint schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Geuna probeert naar een medespeler te passen. Martel probeert naar een medespeler te passen. Mosconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicint verovert de bal door een tackle van achteren. Cicint haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosario Eagles 44%, CASLA 56%.
Rosario Eagles - CASLA 2:0

52e minuut.
Martel met een sublieme pass. Tallo heeft problemen om de bal te vangen. Cicint verovert de bal door een tackle van achteren. Mac Allister is nu in balbezit. Mac Allister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosario Eagles - CASLA 3:0

54e minuut.
Bengolea passt de bal zonder na te denken. Von Thielmann rent richting de bal. Von Thielmann passt de bal zonder na te denken. Cicint bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicint haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosario Eagles - CASLA 4:0

90e minuut.
Mosconi verovert de bal door een tackle van achteren. Geuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Geuna met een sublieme pass. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosario Eagles 56%, CASLA 44%.
Rosario Eagles - CASLA 4:0