Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Diamonds FC Devoto Norte
442 Tactiek Hora01
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 23.1
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Capdevielle is nu in balbezit. Micheloud onderschept slim de pass. giovaninni is nu in balbezit. Micheloud onderschept slim de pass. Micheloud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Garello rent richting de bal. Garello probeert naar een medespeler te passen. Satin rent richting de bal. Satin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Canali de bal onder controle te krijgen. Pigna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti geeft een hoge lob. Capdevielle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micheloud rent richting de bal. Micheloud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Devoto Norte 0:1

20e minuut.
Parenti rent richting de bal. Satin is nu in balbezit. Satin passt de bal zonder na te denken. Dotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Landucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moggi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Satin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchhamer. Satin raakt geblesseerd tijdens het duel. giovaninni komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Bonino de bal. Bonino geeft een hoge lob. giovaninni bereikt de bal nog maar net als eerste. giovaninni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastianini trapt de bal weg van het doel. giovaninni kopt de bal weg. Satin bereikt de bal nog maar net als eerste. Satin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Melipange kopt de bal weg. giovaninni is nu in balbezit. Klungelig pakt Gaboto de bal. Micheloud rent richting de bal. Micheloud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Devoto Norte 0:2

39e minuut.
Inworp. Raynanku met een snelle inworp. Gaboto rent richting de bal. Gaboto speelt de bal door. Garello geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Diamonds FC 44%, Devoto Norte 56%.
Rough Diamonds FC - Devoto Norte 0:2

63e minuut.
Garello is nu in balbezit. Garello met een sublieme pass. Satin bereikt de bal nog maar net als eerste. Satin schiet op doel. Pigna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Devoto Norte 1:2

65e minuut.
Bonino rent richting de bal. Dotto verovert de bal door een tackle van achteren. Dotto passt de bal zonder na te denken. Satin is nu in balbezit. Satin schiet op doel. Pigna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gaboto is nu in balbezit. Gaboto geeft de bal voor. Daar is Guelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satin bereikt de bal nog maar net als eerste. Satin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Moggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti rent richting de bal. Met opzet legt Moggi zijn tegenspeler op de grond. Moggi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Trotta met een sublieme pass. Parenti rent richting de bal. Parenti passt de bal met de wreef. Satin bereikt de bal nog maar net als eerste. Satin draait met de bal, schiet en ... Pigna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Diamonds FC 32%, Devoto Norte 68%.
Rough Diamonds FC - Devoto Norte 1:2