Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Malvinas gabiuno fc
433 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Verdaguer geeft de bal voor. Tort bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaimo verovert de bal door een tackle van achteren. Alaimo haalt uit met een fantastische trap. Dudar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Verdaguer is nu in balbezit. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena met een sublieme pass. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Winger is nu in balbezit. Winger schiet op doel. Mesanich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scalise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Caruso Lombardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiappero komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Winger is nu in balbezit. Verdaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdaguer geeft een lange en hoge pass. Alaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaimo haalt uit met een fantastische trap. Dudar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Valiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Malvinas - gabiuno fc 0:1

36e minuut.
Falante is nu in balbezit. Falante geeft een lange en hoge pass. Jaite springt en kopt de bal. Daar is Valiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Malvinas - gabiuno fc 0:2

37e minuut.
Kuyenray met de inworp. Jaite is nu in balbezit. Cheves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheves krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Verdaguer geeft de bal voor. Daar is Tort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaimo schiet op doel. Dudar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Valiani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Malvinas - gabiuno fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Malvinas 60%, gabiuno fc 40%.
Deportivo Malvinas - gabiuno fc 0:3

48e minuut.
Tort is nu in balbezit. Jaite onderschept slim de pass. Jaite draait met de bal, schiet en ... Dudar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Valiani verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Malvinas - gabiuno fc 0:4

72e minuut.
Grünewald is nu in balbezit. Savoia geeft een lange en hoge pass. Mattone probeert de bal aan de voet te houden. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Malvinas 62%, gabiuno fc 38%.
Deportivo Malvinas - gabiuno fc 0:4