Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RACING DE BARRACAS Unión de San Juan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pratto is nu in balbezit. Piguet is nu in balbezit. Courault verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto onderschept slim de pass. Pratto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Herpen rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RACING DE BARRACAS - Unión de San Juan 0:1

15e minuut.
Courault onderschept slim de pass. Courault speelt de bal door. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel. Láinez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Trafpay trapt de bal weg. Folgueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueiro speelt de bal door. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Láinez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RACING DE BARRACAS - Unión de San Juan 0:2

23e minuut.
Alberdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Folgueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandinetti is nu in balbezit. Folgueiro onderschept slim de pass. Folgueiro geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Moll trapt de bal weg van het doel. Pratto kopt de bal weg. Firpo is nu in balbezit. Piguet is nu in balbezit. Piguet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RACING DE BARRACAS - Unión de San Juan 1:2

33e minuut.
Mamed rent richting de bal. Pratto onderschept slim de pass. Courault tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Courault krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACING DE BARRACAS 64%, Unión de San Juan 36%.
RACING DE BARRACAS - Unión de San Juan 1:2

56e minuut.
Pratto rent richting de bal. Firpo verovert de bal door een tackle van achteren. Firpo geeft een lange en hoge pass. Romano rent richting de bal. Romano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Shmulewickz is nu in balbezit. Shmulewickz passt de bal zonder na te denken. Boldrini rent richting de bal. Sava onderschept slim de pass. Sava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Romano geeft de bal voor. Marssoni speelt de bal door. Folgueiro heeft problemen om de bal te vangen. Grandinetti is nu in balbezit. Grandinetti draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Barberis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cardozo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grandinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Courault bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandinetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grandinetti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACING DE BARRACAS 60%, Unión de San Juan 40%.
RACING DE BARRACAS - Unión de San Juan 1:2