Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.22
  • Stadion: goldeoro Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1481
goldeoro Deportivo Malvinas
442 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Leftray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leftray probeert naar een medespeler te passen. Ciantinni probeert naar een medespeler te passen. Schunke rent richting de bal. Schunke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Oger probeert naar een medespeler te passen. Frajnd rent richting de bal. Frajnd speelt de bal door. Schunke bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Traverso is nu in balbezit. Traverso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savoia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grünewald geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tort onderschept slim de pass. Ciantinni is nu in balbezit. Ciantinni passt de bal zonder na te denken. Schunke is nu in balbezit. Schunke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grünewald passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mesanich de bal. Winger rent richting de bal. Winger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lindenbaum rent richting de bal. Lindenbaum speelt de bal door. Tort speelt de bal door. Goglucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglucci schiet op doel. Dudar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Clark probeert naar een medespeler te passen. Goglucci rent richting de bal. Goglucci met een sublieme pass. Schunke bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunke schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
goldeoro - Deportivo Malvinas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 41%, Deportivo Malvinas 59%.
goldeoro - Deportivo Malvinas 1:0

52e minuut.
Savoia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciantinni rent richting de bal. Mesanich onderschept slim de pass. Mesanich geeft de bal voor. Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Oger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Inworp. Frajnd met de inworp. Kremer kan de bal niet met de borst controleren. Frajnd bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Schunke rent richting de bal. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Grünewald is nu in balbezit. Grünewald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 45%, Deportivo Malvinas 55%.
goldeoro - Deportivo Malvinas 1:0