Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villa san carlos crazystiles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Frers is nu in balbezit. Frers met een sublieme pass. Esmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcache verovert de bal door een tackle van achteren. Carcache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leftray kopt de bal weg. Percoco is nu in balbezit. Carcache verovert de bal door een tackle van achteren. Carcache schiet op doel. Cunille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villa san carlos - crazystiles 0:1

16e minuut.
Leftray kopt de bal weg. Carcache rent richting de bal. Carcache passt de bal zonder na te denken. Siciliani is nu in balbezit. Siciliani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Leftray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esmendi is nu in balbezit. Esmendi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chorchilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorchilo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lodeiro is nu in balbezit. Lodeiro passt de bal met de wreef. Chorchilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo haalt uit met een fantastische trap. Villanueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
villa san carlos - crazystiles 1:1

40e minuut.
Roig geeft een hoge lob. Hansen is nu in balbezit. Hansen speelt de bal door. Siciliani is nu in balbezit. Siciliani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leftray is nu in balbezit. Lodeiro onderschept slim de pass. Lodeiro passt de bal met de wreef. Chorchilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa san carlos 45%, crazystiles 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
villa san carlos - crazystiles 1:1

55e minuut.
Leftray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acosta komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Colombo is nu in balbezit. Colombo geeft een hoge lob. Amarilla kopt de bal weg. Chorchilo rent richting de bal. Chorchilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
villa san carlos - crazystiles 2:1

65e minuut.
Toselli probeert naar een medespeler te passen. Lodeiro rent richting de bal. Lodeiro probeert naar een medespeler te passen. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Gareca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Esmendi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Esmendi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Esmendi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Amarilla speelt de bal door. Chorchilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gareca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gareca krijgt een gele kaart. Chorchilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chorchilo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
villa san carlos - crazystiles 3:1

89e minuut.
Pisculichi speelt de bal door. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla speelt de bal door. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo draait met de bal, schiet en ... Villanueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa san carlos 43%, crazystiles 57%.
villa san carlos - crazystiles 3:1