Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.22
  • Stadion: goldeoro Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2755
goldeoro Rovers F.C.
442 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 24.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Santucho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cayumanque is nu in balbezit. Cayumanque passt de bal met de wreef. Santucho rent richting de bal. Santucho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fraga heeft problemen om de bal te vangen. Mainetti rent richting de bal. Fraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mainetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cayumanque komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lindenbaum is nu in balbezit. Mallmann onderschept slim de pass. Mallmann met een sublieme pass. Daar is Ciantinni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciantinni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Clark heeft problemen om de bal te vangen. Cayumanque is nu in balbezit. Cayumanque passt de bal in één keer door. Santucho is nu in balbezit. Santucho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
goldeoro - Rovers F.C. 0:1

28e minuut.
Goglucci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinaccia. Goglucci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clark zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Schunke de bal. Schunke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cayumanque probeert naar een medespeler te passen. Santucho is nu in balbezit. Santucho passt de bal in één keer door. Daar is Mainetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zignone trapt de bal weg van het doel. Vinaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinaccia passt de bal met de wreef. Mainetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
goldeoro - Rovers F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 56%, Rovers F.C. 44%.
goldeoro - Rovers F.C. 0:2

51e minuut.
Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainetti verovert de bal door een tackle van achteren. Mainetti passt de bal zonder na te denken. Santucho rent richting de bal. Santucho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. De Olivera met een sublieme pass. Cayumanque probeert naar een medespeler te passen. Santucho is nu in balbezit. Santucho schiet op doel. Oger bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Guevara probeert naar een medespeler te passen. Mainetti rent richting de bal. Mainetti geeft de bal voor. Santucho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santucho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oger niet meer kan verder spelen. Amarilla komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ciantinni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cayumanque met een sublieme pass. Mainetti rent richting de bal. Mainetti draait met de bal, schiet en ... Santucho springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 62%, Rovers F.C. 38%.
goldeoro - Rovers F.C. 0:2