Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.22
  • Stadion: goldeoro Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2016
goldeoro crazystiles
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Frajnd is nu in balbezit. Frajnd passt de bal in één keer door. Sinbonnet met een sublieme pass. Klungelig pakt Schunke de bal. Schunke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Leftray geeft een hoge lob. Hansen is nu in balbezit. Fraga rent richting de bal. Hansen onderschept slim de pass. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Frers passt de bal zonder na te denken. Leftray is nu in balbezit. Leftray speelt de bal door. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Schunke passt de bal in één keer door. Daar is Sinbonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leftray geeft een hoge lob. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ... Oger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Frers met een sublieme pass. Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcache speelt de bal door. Hansen is nu in balbezit. Hansen schiet op doel. Oger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 68%, crazystiles 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goldeoro - crazystiles 0:0

48e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Siciliani verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliani geeft de bal voor. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fraga verovert de bal door een tackle van achteren. Frers bereikt de bal nog maar net als eerste. Frers geeft een hoge lob. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Leftray is nu in balbezit. Leftray passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sinbonnet de bal onder controle te krijgen. Schunke is nu in balbezit. Schunke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Carcache rent richting de bal. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen rent richting de bal. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tomassi geeft een hoge lob. Inworp. Lindenbaum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Olivera is nu in balbezit. De Olivera geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goldeoro 61%, crazystiles 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
goldeoro - crazystiles 0:0