Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alumni A. C. Sacachispa
451 Tactiek 343
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 32
average Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Valdano met een snelle inworp. Chouela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouela speelt de bal door. Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lemunko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski passt de bal met de wreef. Gillespi rent richting de bal. Gillespi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chouela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarguren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gillespi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faupel neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:1

11e minuut.
Frare trapt de bal weg. Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemunko rent richting de bal. Gillespi onderschept slim de pass. Gillespi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lemunko rent richting de bal. Jadanowski rent richting de bal. Lemunko onderschept slim de pass. Gillespi verovert de bal door een tackle van achteren. Gillespi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Chouela geeft een hoge lob. Chiarini speelt de bal door. Carnasoli is nu in balbezit. Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemunko is nu in balbezit. Jadanowski onderschept slim de pass. Jadanowski schiet op doel. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:2

38e minuut.
Lemunko geeft de bal voor. Inworp. Grīnups met de inworp. Jadanowski heeft problemen om de bal te vangen. Jadanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Manfredi trapt de bal weg. Gillespi kopt de bal weg. Lemunko probeert de bal aan de voet te houden. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alumni A. C. 75%, Sacachispa 25%.
Alumni A. C. - Sacachispa 0:3

46e minuut.
Del Pozo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Camet probeert de bal aan de voet te houden. Stoissa is nu in balbezit. Stoissa speelt de bal door. Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespi schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Chouela passt de bal in één keer door. Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespi draait met de bal, schiet en ... Sorelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:4

55e minuut.
Maffei speelt de bal door. Carnasoli rent richting de bal. Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:5

62e minuut.
Ibarguren is nu in balbezit. Ibarguren geeft de bal voor. Angheleri heeft problemen om de bal te vangen. Chouela is nu in balbezit. Chouela schiet op doel. Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:6

66e minuut.
Lemunko heeft problemen om de bal te vangen. Chouela rent richting de bal. Chouela met een sublieme pass. Gillespi rent richting de bal. Gillespi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukojicic met een snelle inworp. Grīnups speelt de bal door. Gillespi rent richting de bal. Gillespi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi speelt de bal door. Stoissa met een sublieme pass. Chouela rent richting de bal. Chouela draait met de bal, schiet en ... Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:7

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chouela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdano geeft de bal voor. Jadanowski rent richting de bal. Jadanowski schiet op doel. Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Carnasoli speelt de bal door. Stoissa met een sublieme pass. Chouela is nu in balbezit. Chouela haalt uit met een fantastische trap. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:8

87e minuut.
Lemunko rent richting de bal. Chouela verovert de bal door een tackle van achteren. Chouela speelt de bal door. Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alumni A. C. - Sacachispa 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alumni A. C. 88%, Sacachispa 12%.
Alumni A. C. - Sacachispa 0:9