Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: ospobios Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1885
Ferro CO FC MAR DEL PLATA
451 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti passt de bal met de wreef. Paz rent richting de bal. Becherucci rent richting de bal. Becherucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Parenti probeert naar een medespeler te passen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman rent richting de bal. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Quinterno is nu in balbezit. Quinterno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loewenthal met de inworp. Paz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Anco bereikt de bal nog maar net als eerste. Anco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raylef de bal. Becherucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becherucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Paz passt de bal in één keer door. Daar is Goldman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becherucci verovert de bal door een tackle van achteren. Becherucci draait met de bal, schiet en ... Raylef probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft een lange en hoge pass. Loewenthal kopt de bal weg. Paz is nu in balbezit. Paz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - FC MAR DEL PLATA 0:1

42e minuut.
Comelli met een snelle inworp. Dio heeft problemen om de bal te vangen. Dio speelt de bal door. Comelli is nu in balbezit. Comelli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferro CO - FC MAR DEL PLATA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro CO 61%, FC MAR DEL PLATA 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferro CO - FC MAR DEL PLATA 1:1

50e minuut.
Raylef bereikt de bal nog maar net als eerste. Raylef geeft een hoge lob. Daar is Comelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loewenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Loewenthal geeft een lange en hoge pass. Piccinini bokst de bal weg. Becherucci is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - FC MAR DEL PLATA 1:2

56e minuut.
Comelli speelt de bal door. Loewenthal is nu in balbezit. Loewenthal geeft een lange en hoge pass. Anco kopt de bal weg. Raylef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tuero is nu in balbezit. Tuero geeft de bal voor. Rubinich bereikt de bal nog maar net als eerste. Becherucci onderschept slim de pass. Becherucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - FC MAR DEL PLATA 1:3

63e minuut.
Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousararian verovert de bal door een tackle van achteren. Lousararian met een sublieme pass. Rubinich is nu in balbezit. Rubinich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Parenti probeert naar een medespeler te passen. Loewenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Raylef begaat een overtreding. Loewenthal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loewenthal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piccinini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Becherucci is nu in balbezit. Becherucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro CO - FC MAR DEL PLATA 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro CO 69%, FC MAR DEL PLATA 31%.
Ferro CO - FC MAR DEL PLATA 1:4