Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL LINQUEÑO ospobios
Defend Tactiek 532
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Fedele rent richting de bal. Fedele speelt de bal door. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Ezcaray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 0:1

3e minuut.
Carpintero draait met de bal, schiet en ... Sponville probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fedele neemt de hoekschop. Carpintero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sponville kopt de bal weg. Kuyenray met een sublieme pass. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero schiet op doel. Ezcaray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 0:2

7e minuut.
Klipphan rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bangov met de inworp. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Massuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massuzo met een sublieme pass. Fedele probeert naar een medespeler te passen. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Ezcaray bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 0:3

14e minuut.
Galizia onderschept slim de pass. Galizia met een sublieme pass. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sponville de bal onder controle te krijgen. Ezcaray bokst de bal weg.

28e minuut.
Galizia probeert naar een medespeler te passen. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo met een sublieme pass. Makieła is nu in balbezit. Makieła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Makieła rent richting de bal. Makieła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carpintero de bal. Carpintero schiet op doel. Maniero probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL LINQUEÑO 68%, ospobios 32%.
EL LINQUEÑO - ospobios 0:4

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méresse komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rusoiu passt de bal met de wreef. Peijnenburg is nu in balbezit. Raymonda is nu in balbezit. Raymonda haalt uit met een fantastische trap. Peijnenburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 1:4

66e minuut.
Raymonda rent richting de bal. Galizia onderschept slim de pass. Galizia geeft een hoge lob. Daar is Carpintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 1:5

72e minuut.
Bangov is nu in balbezit. Bangov geeft een hoge lob. Sponville controleert de bal met de borst. Méresse is nu in balbezit. Méresse haalt uit met een fantastische trap. Ezcaray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kouzapas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kuyenray probeert de bal aan de voet te houden. Galizia is nu in balbezit. Galizia speelt de bal door. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klipphan passt de bal met de wreef. Bangov rent richting de bal. Bangov met een sublieme pass. Kouzapas rent richting de bal. Kouzapas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 1:6

85e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal zonder na te denken. Maniero is nu in balbezit. Kouzapas onderschept slim de pass. Kouzapas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - ospobios 1:7

88e minuut.
Klipphan geeft een lange en hoge pass. Peijnenburg probeert de bal met de borst te controleren. Raymonda begaat een overtreding. Peijnenburg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peijnenburg kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo met een sublieme pass. Daar is Méresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouzapas rent richting de bal. Kouzapas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL LINQUEÑO 68%, ospobios 32%.
EL LINQUEÑO - ospobios 1:7