Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: Infra FC. Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2801
Infra FC. milanesa con papas FC
451 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Dusserre probeert naar een medespeler te passen. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi passt de bal in één keer door. Ajata is nu in balbezit. Ajata draait met de bal, schiet en ... Antollini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Maffioli rent richting de bal. Ottone onderschept slim de pass. Ottone passt de bal met de wreef. Ajata is nu in balbezit. Ajata schiet op doel. Antollini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Flechia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanazzi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart. Zanazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escobar met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dusserre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Antollini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Colazo onderschept slim de pass. Colazo met een sublieme pass. Mane rent richting de bal. Zanazzi onderschept slim de pass. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap. Antollini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Maffioli met de inworp. Cassis rent richting de bal. Colazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis onderschept slim de pass. Cassis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Colazo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maffezini komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Forestello verovert de bal door een tackle van achteren. Kapzuk is nu in balbezit. Kapzuk passt de bal in één keer door. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibls schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infra FC. 60%, milanesa con papas FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infra FC. - milanesa con papas FC 0:0

58e minuut.
Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Forestello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Forestello krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Cibls rent richting de bal. von Dietrichstein maakt een afschuwelijke overtreding. von Dietrichstein krijgt een gele kaart. Cibls raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kapzuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dusserre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flechia is nu in balbezit. Flechia met een sublieme pass. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kapzuk passt de bal in één keer door. Chavarria rent richting de bal. Chavarria met een sublieme pass. Cibls is nu in balbezit. Cibls schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Forestello verovert de bal door een tackle van achteren. Mane verovert de bal door een tackle van achteren. Forestello begaat een overtreding. Forestello krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infra FC. 45%, milanesa con papas FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infra FC. - milanesa con papas FC 0:0