Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independiente fútbol club Panza FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Bry speelt de bal door. Nekulmanke is nu in balbezit. Donnet rent richting de bal. Nekulmanke onderschept slim de pass. Nekulmanke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Silberstein geeft de bal voor. Absatz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klipphan. Klipphan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Waikilef kopt de bal weg. Daar is Frediger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viturro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buchhamer speelt de bal door. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodil passt de bal met de wreef. Nekulmanke is nu in balbezit. Nekulmanke schiet op doel. Concina bokst de bal weg.

29e minuut.
Viturro rent richting de bal. Chodil onderschept slim de pass. Chodil probeert naar een medespeler te passen. Seefeld is nu in balbezit. Seefeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - Panza FC 0:1

32e minuut.
Viturro onderschept slim de pass. Frediger rent richting de bal. Viturro verovert de bal door een tackle van achteren. Waikilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Waikilef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - Panza FC 0:2

35e minuut.
Frediger geeft de bal voor. Avallay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chodil rent richting de bal. Nekulmanke is nu in balbezit. Nekulmanke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jokanovich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chodil de bal. Buchhamer is nu in balbezit. Nekulmanke verovert de bal door een tackle van achteren. Nekulmanke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Concina met een harde bal richting middenveld. Viturro heeft problemen om de bal te vangen. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - Panza FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente fútbol club 38%, Panza FC 62%.
independiente fútbol club - Panza FC 1:2

66e minuut.
Chodil rent richting de bal. Chodil probeert naar een medespeler te passen. Buchhamer is nu in balbezit. Nekulmanke rent richting de bal. Nekulmanke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente fútbol club 48%, Panza FC 52%.
independiente fútbol club - Panza FC 1:2