Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: Panza FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2289
Panza FC North Sport FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnet onderschept slim de pass. Donnet passt de bal met de wreef. Waikilef is nu in balbezit. Waikilef geeft een hoge lob. Tambussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Silberstein heeft problemen om de bal te vangen. Powell rent richting de bal. Donnet begaat een overtreding. Donnet krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Silberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell met een sublieme pass. Bordon rent richting de bal. Bordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panza FC - North Sport FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panza FC 58%, North Sport FC 42%.
Panza FC - North Sport FC 0:1

50e minuut.
Viturro heeft problemen om de bal te vangen. Cuordileone rent richting de bal. Cuordileone passt de bal met de wreef. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Avallay geeft een lange en hoge pass. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon passt de bal zonder na te denken. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
K übler-Ross probeert naar een medespeler te passen. Zanon probeert naar een medespeler te passen. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Donnet rent richting de bal. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell passt de bal met de wreef. Bordon rent richting de bal. Bordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panza FC - North Sport FC 0:2

87e minuut.
Doeltrap. Silberstein trapt de bal weg. Whittenkamp kopt de bal weg. Klungelig pakt Seefeld de bal. Seefeld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panza FC 59%, North Sport FC 41%.
Panza FC - North Sport FC 0:2