Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.23
  • Stadion: Riverca FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2876
Riverca FC Infra FC.
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25.8
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert passt de bal met de wreef. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riverca FC - Infra FC. 1:0

18e minuut.
Newbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria passt de bal zonder na te denken. Cibls rent richting de bal. Cibls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Riverca FC - Infra FC. 1:1

26e minuut.
Cassis rent richting de bal. Cassis probeert naar een medespeler te passen. Antoniska is nu in balbezit. Netto bereikt de bal nog maar net als eerste. Netto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverca FC - Infra FC. 1:2

29e minuut.
Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Bastianini rent richting de bal. Kapzuk probeert naar een medespeler te passen. Cibls controleert de bal met de borst. Percudani geeft de bal voor. Antollini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Percudani probeert naar een medespeler te passen. Lacapra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacapra passt de bal met de wreef. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibls draait met de bal, schiet en ... Golombeck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverca FC - Infra FC. 1:3

41e minuut.
Köln bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Köln is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Newbery zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero schiet op doel. Antollini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Netto passt de bal in één keer door. Lacapra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacapra passt de bal in één keer door. Cibls rent richting de bal. Cibls draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverca FC 51%, Infra FC. 49%.
Riverca FC - Infra FC. 1:3

65e minuut.
Netto is nu in balbezit. Cibls bereikt de bal nog maar net als eerste. De León legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cibls raakt geblesseerd tijdens het duel. Netto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Golombeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Gilbert met een snelle inworp. Netto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastianini maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bastianini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bastianini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Fornari de bal onder controle te krijgen. Lacapra is nu in balbezit. Lacapra met een sublieme pass. Cibls is nu in balbezit. Cibls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverca FC - Infra FC. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverca FC 50%, Infra FC. 50%.
Riverca FC - Infra FC. 1:4