Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Plaza F.C colon de santa fe 2.0
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Llop passt de bal met de wreef. Urquiza is nu in balbezit. Urquiza passt de bal met de wreef. Tuzzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 1:0

9e minuut.
Larrondo geeft een lange en hoge pass. Lepicheo kopt de bal weg. De Genaro rent richting de bal. De Genaro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fort de bal onder controle te krijgen. Amato bokst de bal weg.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Maresca de bal onder controle te krijgen. Urquiza is nu in balbezit. Urquiza passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Maresca de bal onder controle te krijgen. Llop geeft de bal voor. Amato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urquiza de bal. De Genaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Genaro draait met de bal, schiet en ... Amato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Llop is nu in balbezit. Da Costa Braga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llop met een snel genomen vrije trap. Roncero controleert de bal met de borst. De Genaro is nu in balbezit. De Genaro schiet op doel. Amato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 1:1

27e minuut.
Botana geeft een lange en hoge pass. Daar is Maresca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynch is nu in balbezit. Maresca rent richting de bal. Maresca schiet op doel. Amato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lynch kopt de bal weg. Urquiza is nu in balbezit. Fort onderschept slim de pass. Fort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 2:1

45e minuut.
Lepicheo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Susavila komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Plaza F.C 56%, colon de santa fe 2.0 44%.
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 2:1

57e minuut.
Lynch probeert naar een medespeler te passen. Da Costa Braga rent richting de bal. Urquiza maakt een afschuwelijke overtreding. Urquiza krijgt een gele kaart. Da Costa Braga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Da Costa Braga kan niet meer verder spelen. Villalpando komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Susavila onderschept slim de pass. Susavila passt de bal met de wreef. Maresca rent richting de bal. Maresca passt de bal in één keer door. Larrondo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Susavila rent richting de bal. Susavila passt de bal in één keer door. Roncero heeft problemen om de bal te vangen. Maresca rent richting de bal. Maresca haalt uit met een fantastische trap. Amato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Severino geeft de bal voor. Chudnosky rent richting de bal. Chudnosky met een sublieme pass. De Genaro rent richting de bal. De Genaro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 2:2

81e minuut.
Maresca speelt de bal door. Larrondo rent richting de bal. Zabala speelt de bal door. Daar is De Genaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Genaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 2:3

85e minuut.
Belluschi met een harde bal richting middenveld. Molinari kopt de bal weg. Chudnosky probeert de bal aan de voet te houden. Tuzzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Plaza F.C 68%, colon de santa fe 2.0 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Plaza F.C - colon de santa fe 2.0 3:3