Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL LINQUEÑO North Sport FC
Defend Tactiek 433
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 24.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Bordon onderschept slim de pass. Bordon probeert naar een medespeler te passen. Powell is nu in balbezit. Powell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - North Sport FC 0:1

5e minuut.
Lambert rent richting de bal. Degoy is nu in balbezit. D’Anvers verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert onderschept slim de pass. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Tambussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ezcaray probeert naar een medespeler te passen. Degoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D’Anvers. Degoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lambert komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cuordileone is nu in balbezit. Lambert onderschept slim de pass. Lambert passt de bal met de wreef. Degoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Degoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rizzi geeft een hoge lob. D’Anvers probeert de bal met de borst te controleren. Degoy is nu in balbezit. Degoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
K übler-Ross passt de bal met de wreef. Klipphan probeert de bal aan de voet te houden. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell is nu in balbezit. Powell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - North Sport FC 0:2

44e minuut.
Zabala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordon rent richting de bal. Ruggiero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bordon raakt geblesseerd tijdens het duel. D’Anvers neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ezcaray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL LINQUEÑO 57%, North Sport FC 43%.
EL LINQUEÑO - North Sport FC 0:2

50e minuut.
Zabala passt de bal zonder na te denken. Powell is nu in balbezit. Kuyenray rent richting de bal. Zanon onderschept slim de pass. Zanon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL LINQUEÑO - North Sport FC 0:3

55e minuut.
Gau geeft de bal voor. Zanon rent richting de bal. Kuyenray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zanon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zanon kan niet meer verder spelen. De Marco komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Cuordileone heeft problemen om de bal te vangen. Bordon rent richting de bal. Bordon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Maniero probeert de bal aan de voet te houden. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maniero de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fucaracchio kopt de bal weg. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucaracchio verovert de bal door een tackle van achteren. Fucaracchio geeft een hoge lob. Ferraro met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bordon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maniero de bal. Powell is nu in balbezit. Powell draait met de bal, schiet en ... Daar is Gerola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL LINQUEÑO 67%, North Sport FC 33%.
EL LINQUEÑO - North Sport FC 0:3