Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Sport FC EL LINQUEÑO
433 Tactiek Defend
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Gau met een sublieme pass. D’Anvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Degoy is nu in balbezit. Degoy schiet op doel. Tambussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sport FC - EL LINQUEÑO 0:1

14e minuut.
Degoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raymonda komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray onderschept slim de pass. Kuyenray passt de bal met de wreef. Raymonda is nu in balbezit. Raymonda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon verovert de bal door een tackle van achteren. Bordon passt de bal in één keer door. Powell rent richting de bal. Powell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ezcaray met een sublieme pass. Raymonda rent richting de bal. Cuordileone begaat een overtreding. Cuordileone krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sport FC 52%, EL LINQUEÑO 48%.
North Sport FC - EL LINQUEÑO 0:1

57e minuut.
Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero geeft een lange en hoge pass. Leloir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raymonda rent richting de bal. Raymonda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Fucaracchio de bal. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero met een sublieme pass. Raymonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymonda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Klipphan de bal onder controle te krijgen. Zanon rent richting de bal. Zanon passt de bal zonder na te denken. Bordon rent richting de bal. Bordon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Powell passt de bal zonder na te denken. Zabala rent richting de bal. Zabala passt de bal zonder na te denken. Powell is nu in balbezit. Powell draait met de bal, schiet en ... Ezcaray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Zanon passt de bal in één keer door. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon met een sublieme pass. Powell is nu in balbezit. Powell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Sport FC - EL LINQUEÑO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sport FC 52%, EL LINQUEÑO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Sport FC - EL LINQUEÑO 1:1