Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
independiente fútbol club ospobios
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


11e minuut.
Di Campo passt de bal zonder na te denken. Fedele bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedele speelt de bal door. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klipphan passt de bal met de wreef. Makieła rent richting de bal. Carpintero rent richting de bal. Kouzapas rent richting de bal. Kouzapas draait met de bal, schiet en ... Lejtman bokst de bal weg. Carpintero kan de bal niet met de borst controleren. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - ospobios 0:1

22e minuut.
Parra speelt de bal door. Makieła kopt de bal weg. Carpintero probeert de bal met de borst te controleren. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Möller de bal onder controle te krijgen. Lejtman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - ospobios 0:2

23e minuut.
Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouzapas begaat een overtreding. Chodil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jokanovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galizia controleert de bal met de borst. Nekulmanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekulmanke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fedele rent richting de bal. Fedele geeft de bal voor. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Galizia rent richting de bal. Chodil onderschept slim de pass. Chodil speelt de bal door. Nekulmanke rent richting de bal. Nekulmanke schiet op doel. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Di Campo passt de bal zonder na te denken. Carpintero rent richting de bal. Carpintero passt de bal met de wreef. Makieła rent richting de bal. Makieła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lejtman met een harde bal richting middenveld. Di Campo kopt de bal weg. Kouzapas rent richting de bal. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klipphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła onderschept slim de pass. Makieła probeert naar een medespeler te passen. Kouzapas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouzapas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rusoiu geeft de bal voor. Inworp. Bry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chodil is nu in balbezit. Chodil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rusoiu met een sublieme pass. Fedele rent richting de bal. Fedele passt de bal in één keer door. Carpintero rent richting de bal. Carpintero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - ospobios 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente fútbol club 59%, ospobios 41%.
independiente fútbol club - ospobios 0:3

49e minuut.
Di Campo rent richting de bal. Di Campo speelt de bal door. Möller rent richting de bal. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chodil rent richting de bal. Chodil probeert naar een medespeler te passen. Galizia is nu in balbezit. Nekulmanke onderschept slim de pass. Nekulmanke schiet op doel. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méresse komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Makieła kopt de bal weg. Daar is Fedele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedele met een sublieme pass. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Di Campo rent richting de bal. Di Campo passt de bal met de wreef. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła is nu in balbezit. Makieła haalt uit met een fantastische trap. Lejtman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Carpintero heeft problemen om de bal te vangen. Méresse rent richting de bal. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero draait met de bal, schiet en ... Lejtman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - ospobios 0:4

67e minuut.
Klungelig pakt Frediger de bal. Di Campo met een sublieme pass. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero schiet op doel. Lejtman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peijnenburg komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Fedele bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedele geeft de bal voor. Carpintero is nu in balbezit. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Méresse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
independiente fútbol club - ospobios 0:5

77e minuut.
Jokanovich speelt de bal door. Chodil is nu in balbezit. Di Campo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Di Campo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Campo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chodil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jokanovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milo is nu in balbezit. Milo geeft een hoge lob. Klipphan kopt de bal weg. Chodil rent richting de bal. Chodil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bangov onderschept slim de pass. Bangov probeert naar een medespeler te passen. Carpintero rent richting de bal. Makieła rent richting de bal. Makieła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: independiente fútbol club 57%, ospobios 43%.
independiente fútbol club - ospobios 0:5