Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rojo Locura milanesa con papas FC
Attack Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Vila is nu in balbezit. Vila speelt de bal door. Oriana probeert naar een medespeler te passen. Laprida bereikt de bal nog maar net als eerste. Laprida draait met de bal, schiet en ... Pignotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 1:0

13e minuut.
Forestello is nu in balbezit. Vila verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colazo. Colazo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Delelis de bal. Ajata rent richting de bal. Delelis rent richting de bal. Ajata onderschept slim de pass. Ajata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ottone met de inworp. Colazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colazo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 1:1

30e minuut.
Colazo is nu in balbezit. Melz onderschept slim de pass. Melz probeert naar een medespeler te passen. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pignotti bokst de bal weg.

36e minuut.
Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi met een sublieme pass. Ajata rent richting de bal. Ajata draait met de bal, schiet en ... Crespi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rojo Locura 56%, milanesa con papas FC 44%.
Rojo Locura - milanesa con papas FC 1:2

49e minuut.
Laprida probeert naar een medespeler te passen. Melz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melz passt de bal in één keer door. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Forestello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vila met een sublieme pass. Laprida rent richting de bal. Melz rent richting de bal. Melz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Calbullahue rent richting de bal. Calbullahue geeft een lange en hoge pass. Arzeno heeft problemen om de bal te vangen. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi schiet op doel. Crespi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Forestello probeert naar een medespeler te passen. Flechia is nu in balbezit. Flechia passt de bal met de wreef. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rojo Locura - milanesa con papas FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rojo Locura 52%, milanesa con papas FC 48%.
Rojo Locura - milanesa con papas FC 1:3