Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milanesa con papas FC Rojo Locura
Attack Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Vila de bal onder controle te krijgen. Forestello is nu in balbezit. Gonik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonik krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Gonik probeert naar een medespeler te passen. Melz rent richting de bal. Melz speelt de bal door. Laprida is nu in balbezit. Laprida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Melz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forestello is nu in balbezit. Forestello geeft een lange en hoge pass. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - Rojo Locura 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milanesa con papas FC 48%, Rojo Locura 52%.
milanesa con papas FC - Rojo Locura 1:0

53e minuut.
Flechia met de inworp. Dusserre rent richting de bal. Gonik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dusserre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dusserre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crespi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - Rojo Locura 2:0

58e minuut.
Laprida is nu in balbezit. Calbullahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Laprida onderschept slim de pass. Laprida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Iturburu rent richting de bal. Zanazzi onderschept slim de pass. Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata haalt uit met een fantastische trap. Crespi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - Rojo Locura 3:0

76e minuut.
Dusserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana verovert de bal door een tackle van achteren. Melz rent richting de bal. Oriana rent richting de bal. Oriana passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
milanesa con papas FC - Rojo Locura 3:1

87e minuut.
Laprida passt de bal met de wreef. Dusserre rent richting de bal. Melz onderschept slim de pass. Oriana is nu in balbezit. Oriana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milanesa con papas FC 42%, Rojo Locura 58%.
milanesa con papas FC - Rojo Locura 3:1